menu
home
het verhaal
de personages
de app
de hotelkamers
de schrijver
boek reserveren
berichtje achterlaten
comments powered by Disqus
Het verhaal
scan met je telefoon
De personages
David West David is 14 jaar oud en hij voelt zich eigenlijk helemaal niet thuis in het nieuwe land. Hij wil veel liever terug naar Nederland, terug naar zijn vertrouwde omgeving. David laat bijna nooit blijken hoe hij zich voelt en daardoor kunnen anderen nauwelijks zijn ware emoties achterhalen. In het hotel waar hij met zijn ouders en tweelingzus woont, gaat hij vaak op onderzoek uit. Hij houdt van avonturen en probeert daarmee de tijd te doden.
Wanneer er moeilijke situaties ontstaan, heeft hij de hulp van zijn zus hard nodig om een koel hoofd te bewaren.
SIENNA West Sienna is een koppig en eigenwijs meisje, dat haar eigen regels hanteert en anderen hiervan duidelijk op de hoogte stelt. Ze is de oudere tweelingzus van David. Zij ziet het hotel als een kans om zich verder te ontwikkelen en om haar droom waar te maken. Ze wil namelijk net als haar oom Jonathan archeoloog worden. In haar vrije tijd bladert ze het liefst in reismagazines en zoekt ze op internet allerlei oude legendes op, in de hoop dat ze er ooit mee aan de slag mag. Ze vindt het leven in het Woestijnhotel maar niks, veel te saai. Ze wil avontuur, iets beleven. Daarom trekt ze er heel vaak met haar broer op uit om iets te ontdekken in de vele hotelkamers. Soms is haar broer het niet altijd met haar eens, maar daar trekt ze zich niks van aan. Ze kan het het beste vinden met haar moeder.
Jeremiah Jeremiah, zoon van de rijke sjeik Hamad is vijftien jaar. Hij is vaak te vinden in het Woestijnhotel, omdat hij met Sienna en David op onderzoek gaat naar allerlei geheimen in de kamers. Jeremiah woont in een groot paleis, waar hij alles krijgt wat hij maar kan wensen. Toch wil Jeremiah veel liever avonturen beleven, vluchten van het hectische en rijke bestaan dat hij heeft. Hij droomt ervan om met Sienna een grote ontdekking te maken en wereldberoemd te worden. Hij is een vindingrijke jongen, die razendsnel allerlei conclusies kan trekken. Dat is ook wel nodig, want de laatste tijd stapelen de aanwijzingen zich op en weet de tweeling geen raad. Hij probeert een koel hoofd te bewaren, terwijl hij zo snel mogelijk een oplossing bedenkt.
NORA West Nora is een ware diva en zingt opera. In hotel treedt ze 1 of meerdere malen per maand op in de Flamingozaal om mensen te entertainen. Ze houdt er absoluut niet van als anderen niet doen wat ze zegt. Aangezien haar man Jonathan vaak weg is om onderzoek te doen, leeft ze een afgezonderd leven. Vlak voor haar optredens laat ze haar ware gezicht zien, terwijl ze tijdens het zingen de rust zelf is. Toch draagt ze een geheim met zich mee, waar zelfs haar man niet vanaf weet. Nora is een vrouw met stemmingswisselingen. Ga nooit met haar in discussie, want dat verlies je.
jonathan West Jonathan West, de beroemde archeoloog die de piramide onder Het Woestijnhotel jaren geleden ontdekte. Dankzij hem staat er nu een enorm luxe resort op de plek waar eerst alleen maar een troosteloze woestijn was. Jonathan is de man van Nora West en houdt zich dagelijks bezig met mysteries uit het verleden. Hij is dan ook vaak op reis en komt alleen thuis als hij iets nieuws te melden heeft. Door zijn ontdekkingen is Jonathan een graag geziene gast bij televisieprogramma's. Hij schrikt nergens voor terug en zet soms zijn eigen leven op het spel om een oude schat te ontdekken. Toch is er een ding waar hij wel bang voor is: spinnen. Als klein kind zat hij een hele dag opgesloten met deze kleine diertjes en sindsdien is hij er als de dood voor. En juist in oude tempels en andere vergeten plekken, krioelt het hiervan. Waar hij ook een hekel aan heeft, is als mensen hem vergelijken met Indiana Jones.
Boek reserveren

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Het Woestijnhotel wordt in 2014 verwacht. Wil jij het boek alvast reserveren? Laat dan hieronder je gegevens achter en je krijgt ruim op tijd een mail met instructies hoe jij het boek kunt bemachtigen. Uiteraard weet je dan zeker dat je een gesigneerd exemplaar van Michael ontvangt. Daarnaast kun jij aangeven in welke kamer van Het Woestijnhotel jij graag zou willen overnachten. Verzin een toepasselijke naam en verstuur het formulier.

© 2013 MICHAEL REEFS, HET WOESTIJNHOTEL. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp van de site: Michael Reefs.

Het boek wordt verwacht in 2014. Op dit moment is het manuscript onder strenge redactie van Monique Crolla.

Alle personages van HET WOESTIJNHOTEL zijn door Michael Reefs bedacht en fictief. Hetzelfde geldt voor de hotelkamers.

Wees erbij als het mysterie zich ontrafelt in 2014 en ga op onderzoek uit.